beeradio.gr




Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Απλως γκρίνια



1ον. Ο Βασιλιάς είναι γυμνός.

2ον. Η Lana η del ray είναι οτι πιο υπερτιμημένο, μετα τον κώλο
της Καρντασιαν.Απλώς τα βασανιστικά αργά bpm της και ο διάχυτος τσιμπουκοχειλοστόμφος της απαγγελίας της, προκαλει πολλαπλους οργασμους στους νεοχίπηδες με τα μπαρόκ μουστακια και τα ροκοκό ποδήλατα...

3ον. Η Adele είναι μια κορυφαία παγκόσμια τραγουδιστρια (σαν τοσες αλλες) τραγουδοποιος και οργανοπαιχτης που ειχε και την κωλοφαρδία (μεταφορικα και ... κυριολεκτικα) να κάνει εναν παρα πολυ εμπορικο δισκο σπαζοντας πολλα ρεκορ κλπ κλπ κλπ  Ολα αυτα δεν ειναι ομως αρκετα για να βαζουμε το ονομα της στην ιδια προταση με τους Βeatles. Ισως στο μέλλον. Αλλα οχι με ενάμισυ δίσκο ξεκινησαμε ολοι οι ασχετοι τις παρομοιωσεις.

4ον. Η dubstep πηρε τον πούλο ή μου φαινεται? Ενα κατα γενική ομολογία πολυ ενδιαφέρον ειδος το πηραν, το επενδυσαν με οτι πιο καγκουρικο και φτηνο υπάρχει σε ηχους, και το ονομασαν χορευτικη μουσικη. Δεν πηγε βεβαια κατευθειαν άπατο. Οι πιτσιρικαδες της κεντρικης βορειας κλπ Ευρώπης επειδή δεν έχουν Πάολα και Κιάμο (surprise  δεν ειπα Παντελιδη) ακουνε τόνους απο dubstep και trance  στα χορευταδικα τους. Απλως παγκοσμιως δεν τους πηγε οπως το περιμενανε. Δειλά δειλά βάζαν dubstep γεφυρες σε mainstream κομματια μπας και τους βγει (πχ flo rida -good feeling) αλλα τιποτα.  Καλύτερα έτσι. Ελπιζω να αναβιώσει το είδος αλλά καπως πιο εκλεπτυσμένα.

5ον. Η mainstream δεν ειναι αναγκαστικά κακη επειδη ειναι mainstream και η alternative  δεν ειναι αναγκαστικά καλη επειδη ειναι alternative. Ok πιτσιρίκο? Έλα μη στεναχωριεσαι και εγω ετσι νομιζα. Τα στερεοτυπα στις νεαρες ηλικιες καλα κρατουν. Ξεχνα την μουσικη και πηγαινε να γνωρισεις τον ερωτα λίγο, και μετα ξαναέλα.

6ον. Όχι γέρο! Δεν ξέρεις καλύτερα την μουσική επειδή είσαι πιο μεγάλος ουτε έγινες πιο σοφος. Ξερω πολλους βλάκες που θα πεθανουν απο βαθιά γεράματα πάλι βλακες.

7ον. Πάω να φάω μια πάστα...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου